MAN FAR

MAN FAR De langst bestaande Chinees in Utrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Man Far. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 19:30 Was heerlijk maar weer de verkeerde balie bankang
1 jul 2022 om 10:31 UITSTEKEND
1 jul 2022 om 4:03 Bezorgtijd 20-45 minuten . Na 1.5 uur nog geen eten toen gebeld.De bezorger had het wel bezorgd zei die . 10 nummers veder op. Nieuwe bestelling gehad. En een waardebon zouden ze geven niks gehad . Bestel al 13 jaar bij jullie. Ditnooit mee gemaakt
28 jun 2022 om 20:25 Smakeloze bami goreng, in het verleden beter gehad van Man Far.
27 jun 2022 om 19:28 Het eten was oké.
27 jun 2022 om 10:30 Je zou zeggen dat als ze je drankje vergeten en je belt erover dat ze deze later geleverd.
26 jun 2022 om 23:36 Was weer lekker en niet lang hoeven wachten
24 jun 2022 om 18:56 Duidelijk dat Man Fair niet is wat het geweest is . Dure ossenhaas door gebakken niet weg te kauwen. Groente en saus die er bij horen was nihil..duur betalen weinig kwaliteit voor terug. Was jaren lang klant maar word tijd voor een andere Chinees
23 jun 2022 om 21:50 Ik vond het eten deze keer niet zo lekker, met name de sate en bami. Het was wel goed warm. Het kwam 20 minuten later dan de afgesproken tijd.
20 jun 2022 om 12:01 De babi pangang met bami was weer heerlijk zoals altijd al geweest is. De beste van Utrecht naar mijn idee.
16 jun 2022 om 8:58 We hadden kipkerry besteld normaal is het heerlijk maar ik weet niet of er een ándere kok in de keuken staat het was niet de kipkerry die wij altijd hebben een hele aparte smaak zat eraan ,de bezorging wel na 20min
13 jun 2022 om 0:36 geen